Peter Julius Jensen

Investeringsdirektør

Peter Julius Jensen har en uddannelsesmæssig baggrund fra den finansielle sektor og har arbejdet med finansierings- og investeringsløsninger til danske erhvervsliv. Herudover har Peter arbejdet i ledende stillinger, uden for den finansielle sektor, hvor han har opnået praktisk erfaring med drift af virksomhed, investeringer, køb og salg af virksomheder og ejendomme, samt strategisk ledelse.

Seneste har Peter været ansat som senior konsulent i Rambøll Management Consulting, hvor han har løst strategisk opgaver, som investerings- og markedsanalyser og udfærdigelse af business cases, primært inden for ejendomsområdet.

Peter har altid haft en passion for at arbejde med ejendomme og har mere end 20 års erfaring fra branchen, hvilket har givet ham stærke kompetencer inden for investering, finansiering, projektudvikling og køb og salg af ejendomme.

Peter har, i samarbejde med ledelsen, ansvaret for strukturering og gennemførelse af koncernens investeringsstrategi, med fokus på nye projekter og samarbejdet med investorer og finansieringspartnere.

Peter