Maria Brunander Vøgg

Adm. Direktør

Maria Brunander har arbejdet 3 år i Carlsberg Group med global produktudvikling herunder brugerdrevet research, konceptudvikling og branding. Tidligere har Maria arbejdet i konsulentbureaet, ReD Associates, med etnografiske innovationsprojekter for store FMCG virksomheder og senest som account executive i reklamebureauet, Ogilvy & Mather, med British American Tobacco som kunde.

Maria har en cand.merc. i Innovation & Business Development, minor i Sustainable Strategies og en bachelor i økonomi & kommunikation fra Copenhagen Business School. Desuden har Maria en baggrund indenfor elitesport, hvor hun var på det danske dressurlandshold i en ung alder, 12-16 år. I den tid vandt hun flere guldmedaljer for hold til Nordiske Mesterskaber, sølv for hold til Europamesterskaberne og individuelt sølvmedalje til Danmarksmesterskaberne.

Maria står i spidsen for koncernen og varetager den daglige ledelse og strategi herunder designudvikling på samtlige projekter. Maria har solid erfaring med udlejning og drift af ejendomme gennem de sidste 6 år og var bl.a. med til opbygning og salget af Artha-porteføljen i 2015 bestående af 26 ejendomme i København K og Frederiksberg.

Maria Web 3