55 Kildegårdsvej

6 town houses i Hellerup

Den gamle politigård får nyt liv når den omdannes til 6 nye pent houses med plads til hele familien. Den historiske ejendom har stået tom i et årti og konverteres nye nye funktionelle boliger op til 330 kvm. Renoveringen sker med respekt for ejendommens oprindelige detaljer og særpræg. Her får man mulighed for at erhverve sig en historisk bolig med moderne funktionaliteter der matcher den moderne forbrugers krav til kvalitet og design. 

Bygningsanlægget er tegnet af arkitekt Christian Olrik og er oprindeligt opført som landsted i 1919 for direktør H. Siegumfelt. Den oprindelige hovedbygning er fra 1904 og er i to etager med udnyttet tagetage og kælder. Hovedbygningen er bevaringsværdig med karakteren 3 og fremstår meget stilfuldt med rødt tegltag, svungne gavle, palæruder, kobbertagrender m.v. Huset blev indviet som politistation i 1949 og fungerede som politistation indtil kommunalreformen i 2007.

Jesper Brunander, grundlægger og aktionær, udtaler: “En enestående og karakteristisk ejendom for Gentofte, som stod tom i et årti siden politireformen i 2010. Konvertering af den gamle politigård har på alle måder været et yderst interessant projekt. Den historiske ejendom byder på mange oprindelige detaljer og særpræg, som er forsøgt bevaret på bedst mulig vis i renoveringsprocessen. Resultatet er nye boliger (rækkehuse i flere plan) med moderne funktionalitet og historisk sjæl. Ejendommen er nu bragt tilbage til dens storhedstid og bidrager med arkitektonisk værdi til nærområdet”.

Se ledige boliger her

close