32 Gl. Jernbanevej, penthouse

Ejendommen på Gl. Jernbanevej ligger tæt på Vesterbro og Frederiksberg lige i hjertet af det gamle Carlsberg kvarter og Valby. Tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport samt grønne arealer, cafeer og restauranter. Beliggende på en rolig gade med masser af lys. 

Hele ejendommen har gennemgået en totalrenovering i 2014. Lejemålet er således fuldt istandsat med nyt køkken og nyt badeværelse. Derudover er alle hårdehvidevarer nye, heraf kan fremhæves, at lejemålet både indeholder vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Ejendommen er fyldt med charmenrende detaljer, som blev bevaret under renoveringen. Der er desuden ovenlys flere steder i lejemålet. Ydermere har lejemålet nyetableret pulterrum i kælderen. Der hører ligeledes en stor baggård til ejendommen med grønne arealer, hvor det desuden er muligt at parkere cykler. 

Lejemålet indeholder en stor stue, et godt køkken alrum, to gode værelser og et rummeligt badeværelse. Derudover har lejemålet en stor sydvestvendt terrasse, hvor fra man kan nyde udsigten over Københavns tage. 

close