15 Finsensvej

Bygningen konverteres fra kontor til studieboliger fra 1.-5. sal og til fællesfunktioner samt butik/café i stueetagen. Bygningen åbnes op mod Finsensvej og fællesfunktionerne i stueetagen, herunder studiemiljø, fælleskøkken, galleri og lounge. Her kan beboerne mødes, arrangere fællesspisninger og have studiegrupper. Fællesområderne spiller en meget vigtig rolle i at skabe et godt og levende miljø for de studerende. På boligetagerne indrettes derfor fælleskøkkener mod Finsensvej. Bygningen bidrager på den måde med liv i bybilledet.

Boligerne vil fremstå lyse med skabe, skrivebord og seng som fast inventar. Boligerne vil variere i størrelsen mellem 15-35 kvm. De forskellige boligstørrelser sikrer mangfoldighed blandt typen af studerende; udenlandske på kortere ophold, herboende på længerevarende uddannelser samt studerende i parforhold. Depoter, p-pladser og cykelparkering findes i bygningens kælder.

Parkeringsarealet omdannes til offentlig tilgængeligt parkareal med plæner, træer og opholdspladser. Bydelen får hermed et tiltrængt grønt element, som kan anvendes af alle, og som giver muligheder for at sive igennem området. På taget indrettes fælles tagterrasser til husets beboere. Værn vil fremstå i glas og beplantning udføres som mindre træer og buske placeret i potter omkring opholdsarealerne.

close