38, Baghus 1. Bredgade (udlejet)

Ejendommen er placeret i det centrale Købehavn nær Kongens Nytorv og Marmorkirken. Her får du et nærmiljø af høj kvalitet med aktiviteter og kulturelle oplevelser lige ude for døren. 

Der er adgang til lejligheden gennem porten udmod Bredgade. Indgangen til boligen ligger i gården - en lille grøn oase, gemt væk fra Bredgades pulserende liv - med et lille springvand, hvor flotte tempeltræer dekorerer miljøet.

Boligen byder på 4 værelser, et badeværelse, et godt lysindfald, en fransk altan med udsigt til gårdmiljø. Boligen er på nuværende tidspunkt under renovering. 

Bredgade 38 er en historisk bygning der gemmer på mange smukke detaljer. Den blev opført i 1801  af arkitekt, Andreas Hallander. Blandt ejendommens tidligere beboere kan nævnes: admiral C. W. Jessen (1808), teaterdirektør H. W. Warensted (1812), digteren Christian Winther (1830), søofficeren Kristian Zahrtmann (1853) og højesteretsadvokat C. C. W. Liebe (1864). Lejligheden er blevet renoveret med respekt for de historiske detaljer og byder på fredede særpræg der giver boligen sjæl. 


close