6-14 Banevingen

Led i større byudvikling i upcoming kvarter centralt på Nørrebro med mulighed for op til 38.000 kvm nye boliger. 

COPI Group har i samarbejde med Vision Properties erhvervet 4 ejendomme indkøbt i fællesselskabet, VISCOP, beliggende på Banevingen, 2200 KBH N, af Semler Gruppen. Ejendommene er købt som led i en sale-and-leaseback aftale, hvor det langsigtede formål er, at byudvikle området og dermed bidrage til at løftet hele området.

Området består af 4 matrikler, hvor der kræves ny lokalplan for området, for at udvikle nye boliger på placeringen. Det vil give mulighed for op til 38.000 kvm boliger heriblandt familieboliger og studieboliger.  

Der vil kunne skabes et attraktivt byområde med udsigt til parken ved Bispebjerg hospital og nær Bispebjerg S-tog station og den kommende metrostation. Der skal arbejdes med at binde området sammen med Tagensvej, Mimersparken og Bispebjerg kollegiet. 

Beliggenheden er god placeret i et upcoming kvarter på Nørrebro, hvor der udvikles mange nye boligprojekter til familier og unge. Det betyder at de fremtidige boliger vil være placeret i et dynamisk miljø præget af studerende og børnefamilier.