31 Åbenrå

Boliger i den gamle Præstegård 

Ejendommen er opført i 1730 og har huset flere betydningsfulde danskere gennem tiderne. Ejendommen konverteres nu til 7 helt nye boliger med respekt for ejendommens oprindelige arkitektur og historie. 

Lejlighederne ligger i det eftertragtede kvarter mellem Købmagergade og Kongens Have. Her ligger alle muligheder lige udenfor døren heriblandt; shopping, restauranter, seværdigheder, natur og kultur. Selvom ejendommen ligger centralt er gaden forholdsvis rolig og idyllisk. Ejendommen indrammes af en flot facade og gemmer på et lille gårdmiljø med kig til himmelen. Her ånder fred og er et hvilested for byens dynamiske atmosfære. Kun fem minutters gang fra ejendommen ligger

Nørreport st. som er bindepunkt for mange tog-, bus- og metrolinjer. Her er det derfor nemt at flytte sig til resten af Danmark. Lige på den anden side af Gothersgade ligger Kongens Have med dens naturskønne arealer og mangfoldige stemning. Med den korte afstand er det nemt at få græs under fødderne trods bylivets betingelser. Resten af byen er kun en cykeltur væk og cykelglæden deles af mange københavnere som glædeligt cykler til og fra ærinder. 

Se projekthjemmeside og ledige boliger.

Se projektvideo her.

close