4-6 Tingvej

Merry Karréen - 21 lejeboliger centralt på Amager 

Projektet omfatter 21 nye lejeboliger centralt på Amagerbro. Boligerne vil være 2-4 værelser og i moderne og holdbare materialer. Projektet er opbygget i en tredeling af erhverv i stueetagen; hvor der laves en ny og moderne Aldi-butik, bolig fra 1 til 4. etage; hvor taget har sit eget arkitektoniske greb og udtryk. En moderne bygningsprofil med en grøn streg i naturlige materialer skal matche de eksisterende bebyggelser. 

Boligerne er skabt ud fra et nøje sammensat materialemix som giver et moderne og industrielt udtryk. 

Med Amagerbrogades urbane miljø vil boligerne appellere til de som ønsker at bo centralt i byen tæt på kultur og arbejdsliv.

Bygningen er kendt i området og husede før den gamle Merry Biograf 1906. En kilde vil vide at biografen ofte blev kaldt Nørregaards Biograf, da bevillingshaveren var direktør Nørregaard. 

Den 30. november 1975 lukkede og slukkede man så fremviserne og filmtemplet for sidste gang. Herefter flyttede butikken ALDI ind i salen og åbnede et supermarked i 1980. Aldi forbliver på samme placering nu efter 30 år og der udvikles nu moderne Aldi butik i bygningens stueetage.

Se ledige boliger her

close