27 Teglværksgade

21 lejeboliger på det nye Østerbro

Projektet omfatter 21 lejeboliger og 1 erhvervslejemål, der er skabt med fokus på funktionalitet og i materialer af høj kvalitet. Ejendommen er opført i 1941 og renoveret med stor respekt for historiske særpræg og detaljer. 

Boligerne vil være med plads til hele familien med 2-4 værelser.

Ejendommen bringes i renoveringsprocessen tilbage til dets oprindelige udtryk med sprossede vinduer og nyt tag. Der etableres 21 nye boliger alle med altaner og i tagetagen laves 4 nye tagboliger med højt til loftet og en flot udsigt over Københavns tage.

Ejendommen er opført i 1941 for at huse et andelstrykkeri for De Forenede Danske Brugsforeninger. I 1950’erne lå Disa elektronik på adressen og ved siden af i nr. 31 lå Anthon Berg’s chokolade-, konfekt- og marcipanfabrik og bidrog med en duft af søde sager til nabolaget. I nr. 33 fandt man tidligere et ”Nådleri” og i nr. 35 blikkenslagerværksted Bock & Olsen. I nr. 16 lå Mejeri Esperance v. G. Christensen og i nr. 22 Oversøisk Vin-Import. Nu omdannes Teglværksgade 27 til 21 nye lejeboliger med respekt for ejendommens historiske særpræg og detaljer. 

Der er valgt en kontrastfyldt designlinje til ejendommen, der har rødder i ejendommens historie, men samtidig tilføjer nyeste trends og design. Boligerne er med et flot lyseindfald fra de nye hvidsprossede vinduer i oprindelig stil. 

Gå til projekthjemmeside.

close