449 Strandvejen

Arkitekttegnet ejendom med attraktiv beliggenhed

Ejendommen har en eminent beliggenhed på Strandvejen 449, lige ved Bellevueteateret og med suveræn udsigt over Øresund og Bellevue Strand. Ejendommen er tegnet af Arne Jacobsen.

Restauranten er holdt som Arne Jacobsen indrettede den 1930erne med ønsket om en ”sammenhængende iscenesættelse af drømmen om en morderne livsstil i Danmark” Lejligheden indeholder i stueplan 223 m², heraf et stort serveringsareal med udsigt over vandet, et stort køkken (med udsugning) samt 2 toiletter. I kælderen (49 m²) forefindes gode lagerrum. Endvidere er der en skøn terrasse til udeservering på ca. 150 m². Fra terrassen har man ugeneret udsigt over Øresund.

Køkkenet står mere eller mindre klar til brug med fliser på vægge og gulve samt udsugning (der medfølger ikke inventar/udstyr). Som direkte nabo til Bellevueteateret er der super mulighed for at betjene de mange teatergæster – ligesom der i sommermånederne er et væld af mennesker på stranden. Til ejendommen er der gode parkeringsforhold på Klampenborg Stations store p-plads lige bag ejendommen. 

close