110, mellemhus St. Kongensgade

Ejendommen i St. Kongensgade 110, mellemhus er placeret i hjertet af København. Beliggenheden er ideel i enden af den travle shoppinggade med kort afstand til Kgs. Nytorv, Strøget, Metroen og Østerport station. Samtidig kan den mere rolige atmosfære ved Esplanaden og Kastellet nydes, da dette også kun er et stenkast væk.

Hele ejendommen bliver konverteret fra erhverv til bolig og er ved at gennemgå en yderst omfattende renovering til ejerlejligheder. Når projektet står færdigt vil ejendommen udgøre et selvstændigt byhus og et pakhus bestående af 8 ejerlejligheder.

Byhuset bliver helt unikt og særligt dens plantegning med de mange etager gør den til noget helt særligt. Derudover vil byhuset have en privat tagterrasse med udsigt over Københavns tage.
Pakhuset er gammelt og charmerende. Her er formålet med renoveringen at nyistansætte hele huset, mens de charmerende, ældre træk bibeholdes. Pakhuset vil blive opdelt i flere forskellige spændende ejerlejligheder. Heraf kan blandt andet nævnes et kælder/stue lejemål i stil med de engelske rækkehuse, lejligheder i to etager med dobbelt højde og forskudte etager og flere lejligheder med egen altan.

Lejlighederne bliver udbudt som projektsalg i efterår 2013.

close