5 Rosenvængets Sideallé

Rosenvængets Sidealle 5, en klassisk ejendom i hjertet af Østerbro, tæt på grønne oaser til den kræsne livsnyder og moderne familie, der ønsker kulturelle oplevelser og et nærmiljø af høj kvalitet tæt på hjemmet.

Rosenvængets Sideallé 5 ligger i eftertragtede og rolige omgivelser i den indre del af Østerbro. Når man bevæger sig rundt i kvarteret henledes ens tanker på den eksklusive bydel i London, South Kensington, med ligheder til smukke bygninger med det elegante og klassiske udtryk.

Ejendommen er oprindeligt opført i dansk historicistiske stilart, som er kendetegnet ved stor detaljerigdom og symmetri med karakteristiske relief og kvadermønster. Alle lejlighederne bliver renoveret med respekt for den eksisterende stilart og med hensyntagen til dets oprindelige særpræg. Hver enkelt bolig optimeres i forhold til nutidens krav – og samtidig bevares flest muligt af de originale detaljer. De nye boliger disponeres som moderne og funktionelle hjem med nye stilrene og åbne køkkener i lyse farver, der opfylder det moderne menneskes og families behov. Badeværelserne indrettes med beige marmorklinker og stilrent armatur. 

Bygningen er opdelt i et forhus og baghus med seks etager inkl. stuen og tagetagen. Lejlighederne fra første til fjerde sal er indrettet med egen altan mod gården. De to øverste lejligheder (5. sal forhus og 4. sal baghus) er udstyret med egen tagterrasse med udsigt til henholdsvis: gården og byens tage. 


close