2 Oldvejen

RESERVERET: Erhvervslokale omkranset af natur

Lejemålet er beliggende i Høj-stensgårds østvendte længde, hvor der er adgang til lejemålet via den flotte indgang med nyanlagt parkering, belagt med hvide natursten, med plads til mange besøgende. 

Ejendommens uderum er nøje indrettet og beplantet med et væld af træer og buske. Ejendommens syd- og vest side er omkranset af parklignende omgivelser, hvor der er nedgang til en af ejendommens søer. Ejendommen er gennemgribende renoveret og tilført moderne faciliteter. Trods moderniseringen, fremstår ejendommen med mange flotte oprindelige detaljer og er tro mod ejendommens oprindelige stil. 

Ejendommen er beliggende i rolige naturskønne omgivelser, trods dens placering ikke langt fra Kongevejen, der kan føre dig til Københavns centrum på omkring 30 min.

Lejemålet omfatter i alt 252 kvadrat-meter fordelt på stueetage og en åben 1. sal. Fra indgangen mødes du af en stor indbydende entré med åbent køkkenalrum og adgang til lejemålets badeværelse. Her finder du et nyere mørkt køkken samt et nydeligt badeværelse med brus. Fra entreen føres du direkte ind i lejemålets store sal med loft til kip og et fængende lysindfald fra de store gulv-til-loft vinduespartier i hele rummets længde. Fra salen har du direkte udgang fra de mange dobbelte dørpartier. Til ene side føres du ud direkte ud i Højstensgårds flotte parklignende miljø og til den anden ud til parkeringspladsen. På den nordlige endevæg finder du trappen op til 1. sal som en flot integreret del af rummet. 

På 1.sal finder du det charmerende vestvendte kontor oppe under tagryg-gen, hævet over salens spær, med kig til det imponerende loft i dets fulde længde. Her har du et særskilt kontor, men med direkte forbindelse til ”den store sal”. Med et smukt lysinfald og med sine mange indretningsmuligheder, egner kontoret sig godt til personligt kontor, mødelokale eller showroom. Kontoret har fransk altan. Den tidligere lejer har anvendt- og indrettet lokalerne til et indbydende Yoga Studio med reception/køkkenalrum, træningslokale og behandlerrum på 1.sal. Lejemålet har mange indretningsmuligheder og kan anvendes til kontor, showroom el-ler anden servicevirksomhed. 

Læs og se mere i vores boligprospekt og kontakt os ved interesse og/eller fremvisning. 

close