61-69 Glentevej

Glentevej er centralt beliggende i KBH NV nær Nørrebro Station og kommende metro station. Området er i udvikling og ses gående fra ”lettere belastet” til almindeligt bolig område. Projektet omfatter konvertering fra erhverv til blandede former for boliger heriblandt studieboliger, familieboliger samt erhverv i stueplan. 

Projektet omfatter 2 solide ejendomme, der egner sig godt til udvikling af studieboliger, som projektet hovedsageligt vil bestå af. Der vil dog derudover etableres familieboliger. 

Det er visionen at skabe et dynamisk boligområde der skaber værdi for nærområdet. Nye boliger til unge og familier samt udadvendt erhverv i stueplan  bestående af cafe, fitness og foodstores skal skabe øget aktivitet i boligkvarteret og fornyet liv. 

Der er fokus på at skabe en grøn identitet for projektet i form af beplantning i kantzoner, grønne fællesarealer og stisystemer. 

Det er derudover hensigten at udnytte ejendommens tag fuldt ud i form af aktive tagterrasser som fællesrum for ejendommens beboerer med grøn beplantning og opholdsområder for styrkelse af fællesaktiviteter- og arrengementer.  

Se ledige lejemål her


close