11 Frederiksberggade

Frederiksberggade 11 er en klassisk, smuk ejendom opført i år 1918. Hjørneejendommens beliggenhed kan ikke blive meget mere central, direkte på strøget med kort afstand til Kongens Nytorv, Gammeltorv og Rådhuspladsen. De offentlige transportmuligheder er også helt ideelle med kun få minutters gang til Hovedbanegården og Vesterport station. Ydermere er der kort afstand til S-tog, regionaltog, Metro og busser.

Ejendommen har tidligere huset Bryggeriforeningen, og fremstår herskabelig med højt til loftet samt fine detaljer såsom høje paneler og flot stuk. Kontorene har gennemgået en moderne istandsættelse, med fokus på at bevare de game detaljer. Arkitekt Gitz har tegnet de nye konterer. Således fremstår lejemålet i god kvalitet med tidsløse og stilrene træk. Der er især under renoveringen lagt vægt på at optimere lysforholdet i lokalerne, og mange af ruminddelingerne er derfor opført i glas.

Ejendommen er fuldt udlejet til Sirius advokater, som selv har været involveret i forbindelse med indretning og istandsættelse.

close