Om Os

COPI Group er etableret af Jesper Brunander og drives idag af Maria Brunander Vøgg, COPI Group har igennem en årrække har specialiseret sig i ejendomsudvikling af ældre ejendomme i det centrale København.

Vi er specialiserede i investering og udvikling af klassiske – ofte fredede - kontorejendomme til boligejendomme. Vores ejendomsprojekter appellerer til en målgruppe, som drømmer om en topbeliggenhed i København og ønsker en bolig med øje for kvalitet og design.

Hvert projekt har sin egen fortælling og historie, hvorfor vi i udvælgelsen af materialer, designstil og farveunivers lægger stor vægt på at skabe moderne, funktionelle og unikke boliger med respekt for historien og nutidens krav om høj kvalitet.

Vi lever i en tid, hvor mennesker værdsætter autentiske oplevelser over materiel luksus alene. Vi mener, at vi som forbrugere ønsker at få mest muligt ud af livet og forventer at deltage i en historie, hvor de føler, at de er ”levende” i en fortælling og ikke blot køber varer eller service.

Ved at fokusere på hvad vores kunder og investorer værdisætter og ved at indtænke ”livsstile” og den unikke ”kultiverede” arv i vores projekter – har vi et stærkt fokus på den konsistente historiefortælling om den kultiverede livstil. Det vil gennemsyre vores tilgang og udformning af vores ejendomsprojekter. I hvert projekt indarbejdes ”Cultured Living” som et centralt omdrejningspunkt for værdiskabelsen. 

Vi er med hele vejen! Vi håndterer hele udviklingsfasen i et projekt fra investering, designudvikling og byggeri til salg eller udlejning. Ved udlejningsporteføljer optimerer vi driften baseret på vores mere end 6 års erfaring med administration og drift af en stor udlejningsportefølje. 

Copi Group 360 Model

360

Seneste Nyheder

The ILVA APARTMENT
21. august 2017

Hos COPI Group er vi stolte af at kunne fremvise resultatet af vores seneste samarbejde med ILVA. "The ILVA Apartment" er skabt ved at krydre en af vores lejligheder på Østerbro med ILVA's dygtige stylister og nyeste kollektion. Lejligheden dannede rammerne for et helt specielt event - læs mere om det HER og se ILVA's flotte projektvideo

Ilva Presseevent Juni 2017 Interiør 067
Vi er flyttet !
20. juli 2017

Vi har vokseværk og vi har fart på. Det er naturligvis spændende. Det har betydet, at Sølvgade var blevet for småt og vi er derfor flyttet til større lokaler, hvor der er plads til at vokse. Om ganske kort tid er vi helt færdige med istandsættelsen og vi glæder os til at byde alle omkring os velkommen i vores nye, smukke og inspirerende lokaler. 

Velkommen til Bredgade 38, 1260 København K !

Gang Til Web
EAST 21 - New York Living
4. juli 2017

I samarbejde med Vision Properties A/S har vi udviklet og solgt ejendommen EAST21 til Thylander Gruppen med forventet overtagelse den 1. oktober. Ejendommen er skabt med et ’New York pakhus mindset’ og med fokus på sanselighed. Danbolig Østerbro/Svanemøllen står for udlejning af lejlighederne, og denne proces er nu i fuld gang. Vi er stolte over at kunne annoncere transaktionen af dette spændende projekt. Læs mere om projektet her.

Skærmbillede 2017 07 04 Kl 11 46 03
RENOVER prisen 2017
21. marts 2017

Vi har fået stor anerkendelse og ros for vores smukke bolig renoveringsprojekt Blegdamsvej 4 på Indre Nørrebro. Derfor har vi valgt at indstille projektet til RENOVER prisen 2017. Et valgkollegium nominerer og stemmer på deres vinder, som kåres i august og offentliggøres den 31. august. Du kan læse mere om Blegdamsvej projektet her. https://lnkd.in/gsehwHt

Facade 1 2
Holsteins Palæ efter branden
19. januar 2017

BT bragte den 1. februar en artikel om vores projekt Holsteins Palæ, nu et år efter branden. "Spol tiden tilbage til den 14. marts 2016. Denne mandag morgen skulle vise sig at give store kvaler i den københavnske morgentrafik, på grund af det der skete i Stormgade. En voldsom brand var i gang med at ruinere en historisk bygning... " Læs hele artiklen her https://lnkd.in/gk4Stfv

12646794 Holstein