Om Os

COPI Group er etableret af Jesper Brunander og drives idag af Maria Brunander Vøgg. COPI Group har igennem en årrække specialiseret sig i ejendomsudvikling af ældre ejendomme i det centrale København.

COPI Group er specialiserede i investering og udvikling af klassiske – ofte fredede - kontorejendomme til boligejendomme. Ejendomsprojekterne appellerer til en målgruppe, som drømmer om en topbeliggenhed i København og ønsker en bolig med øje for kvalitet og design.

Hvert projekt har sin egen fortælling og historie, hvorfor vi i udvælgelsen af materialer, designstil og farveunivers lægger stor vægt på at skabe moderne, funktionelle og unikke boliger med respekt for historien og nutidens krav om høj kvalitet.

Vi lever i en tid, hvor mennesker værdsætter autentiske oplevelser over materiel luksus alene. Vi mener, at vi som forbrugere ønsker at få mest muligt ud af livet og forventer at deltage i en historie, hvor vi føler, at vi er ”levende” i en fortælling og ikke blot køber varer eller services.

Ved at fokusere på hvad vores kunder og investorer værdisætter og ved at indtænke ”livsstile” og den unikke ”kultiverede” arv i vores projekter – har vi et stærkt fokus på den konsistente historiefortælling om den kultiverede livstil. Det gennemsyrer vores tilgang og udformning af vores ejendomsprojekter. I hvert projekt indarbejdes ”Cultured Living” som et centralt omdrejningspunkt for værdiskabelsen. 

Vi er med hele vejen! Vi håndterer hele udviklingsfasen i et projekt fra investering, designudvikling og byggeri til salg eller udlejning. Ved udlejningsporteføljer optimerer vi driften baseret på vores mere end 6 års erfaring med administration og drift af en stor udlejningsportefølje. 

Copi Group 360 Model

360

Seneste Nyheder

Bogholder søges
Vi søger en ny kollega

Vil du være en del af en dynamisk virksomhed i vækst? Trives du i en alsidig hverdag? Og har du et proaktivt og løsningsorienteret mindset? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger netop nu en erfaren bogholder til vores COPI team. Passer beskrivelsen på dig og er du på udkig efter nye udfordringer så læs mere om stillingen her. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Jobopslag Kopi
COPI støtter Hjerterytterne
1. november 2017

Hjerterytterne er Hjerteforeningens cykelhold og blev startet af en lille engagereret gruppe motionscyklister, der nærede et stort ønske om at kombinere motion og netværk med et godgørende formål. Hjerterytterne blev etableret i begyndelsen af 2016 med fokus på værdier som fællesskab, cykeloplevelser og hjertesagen.Læs mere om hjerterytterne HER.

Hjerterytterne Kopi
Byens Netværk på besøg
31. oktober 2017

Byens Netværk besøgte den 31. oktober Holsteins Palæ, hvor aftenens gæster kunne opleve palæet på helt nært hold. Aftenen bød på rundvisning i de historiske lokaler og information omkring det gamle håndværk og renoveringen efter branden i 2016. Det historiske palæ er renoveret med respekt for det eksisterende.Læs mere om ejendommen HER.

Web Bn
EAST21 solgt
11. oktober 2017

Vi er stolte af nu at kunne vise resultatet af vores første nybygprojekt. EAST21 er udviklet og solgt som nøglefærdigt projekt til Thylander Gruppen oktober 2017 og omfatter 3.667 kvm fordelt på 38 boliglejligheder, et erhvervslejemål samt p-kælder. Lejlighederne er inspireret af New Yorks pakhuse og byder på et spændende materialemix. Læs mere om projektet HER.

Mg 0432
Vi er flyttet !
20. juli 2017

Vi har vokseværk og vi har fart på. Det har betydet, at Sølvgade var blevet for småt og vi er derfor flyttet til større lokaler, hvor der er plads til at vokse. Vi glæder os til at byde alle omkring os velkommen i vores nye, smukke og inspirerende lokaler. Velkommen til Bredgade 38, 1260 København K !

Flyttet