Om Os

I COPI Group arbejder vi indenfor 3 kerneområder: vi investerer sammen med investorer i relevante projekter, vi håndterer byggeprocessen fra start til slut og vi skaber unikke designs ved hjælp af vores in house arkitekter & designere. På den måde kan vi levere en fuldpakkeløsning til vores samarbejdspartnere. 

Hver ejendom har sin egen unikke fortælling, hvorfor vi i udvælgelsen af materialer, designstil og farveunivers lægger stor vægt på at skabe moderne, funktionelle og unikke boliger med respekt for historien og nutidens krav om høj kvalitet.Hos COPI Group tror vi ikke på, at funktion kan stå alene, men først bliver fuldendt ved et dertilhørende æstetisk udtryk og formsprog. Æstetik er essentielt for vores tankesæt, og vi ønsker at skabe æstetiske oplevelser for vores købere og samarbejdspartnere med afsæt i ejendommenes unikke særpræg og historie.  

Derfor indarbejdes ”Cultured Living” I hvert projekt som et centralt omdrejningspunkt for værdiskabelsen. Vi er med hele vejen. Vi håndterer udviklingsfasen fra start til slut og netop derfor er det vigtigt for os at skabe og vedligeholde gode samarbejder og relationer. Vi stræber efter at udvikle nogle af de mest attraktive ejendomme i København og det kræver de rigtige samarbejder. 

Copi Group 360 Model

360

Seneste Nyheder

Baunegårdsvej i Børsen
25. juni 2018

Den 15. juni kunne man læse om Baungårdsvej 73 i Børsen. Her beskrives projektet og dets idylliske omgivelser centralt beliggende i Hellerup, hvor det gamle håndværk kombineres med dansk design og international boutique-stil. Boligerne byder på både historie og moderne funktionaliteter. Hvad er fordelen ved at købe gammelt frem for nyt? Læs meget mere om det i onlineartiklen her.

Web
Projektleder søges
23. marts 2018

Vi søger en erfaren projektleder med ca. 10 års erfaring til vores team. Er du uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt, så send din motiverede ansøgning til os hurtigst muligt. Ansøgning og spørgsmål til stillingen henvises til vores HR konsulent, Nils Munck, på nm@nilsmunck-consult.com eller tlf 5357 3274. Se stillingsopslag her.

Projektledersøges
Byggeleder søges
23. marts 2018

Vi søger en Byggeleder med håndværksmæssige kompetencer til vores team. Har du års erfaring som håndværker eller selvstændig, så send din motiverede ansøgning til os hurtigst muligt. Ansøgning og spørgsmål til stillingen henvises til vores HR konsulent, Nils Munck, på nm@nilsmunck-consult.com eller tlf 5357 3274. Se stillingsopslag her.

Nymedarbejdersøges
Mød os på MIPIM
7. januar 2018

Ses vi på MIPIM? Vi deltager i den årlige konference i Cannes, hvor vi ser frem til at møde og udveksle ideer med eksisterende- og nye potentielle samarbejdspartnere. Årets konference foregår fra tirsdag d. 13 til og med fredag den 16. marts. Vi glæder os til nogle spændende dage. Kontakt vores koordinater på gm@copi.dk for yderligere information. 

Mipim Hjemmeside
Berlingske Business
23. januar 2018

Onsdag den 17. januar bragte Berlingske Business en artikel om Holsteins Palæ og genopbygningen af den historiske bygning efter branden i 2016. Artiklen beskriver blandt andet hvordan branden har givet ny viden om hvordan man kan redde gamle ejendomme. De nye ejere er så småt begyndt at flytte ind i deres lejligheder. Læs hele artiklen her. 

Holsteins Berlingske
COPI støtter Hjerterytterne
1. november 2017

Hjerterytterne er Hjerteforeningens cykelhold og blev startet af en lille engagereret gruppe motionscyklister, der nærede et stort ønske om at kombinere motion og netværk med et godgørende formål. Hjerterytterne blev etableret i begyndelsen af 2016 med fokus på værdier som fællesskab, cykeloplevelser og hjertesagen.Læs mere om hjerterytterne HER.

Hjerterytterne Kopi
Byens Netværk på besøg
31. oktober 2017

Byens Netværk besøgte den 31. oktober Holsteins Palæ, hvor aftenens gæster kunne opleve palæet på helt nært hold. Aftenen bød på rundvisning i de historiske lokaler og information omkring det gamle håndværk og renoveringen efter branden i 2016. Det historiske palæ er renoveret med respekt for det eksisterende.Læs mere om ejendommen HER.

Web Bn
EAST21 solgt
11. oktober 2017

Vi er stolte af nu at kunne vise resultatet af vores første nybygprojekt. EAST21 er udviklet og solgt som nøglefærdigt projekt til Thylander Gruppen oktober 2017 og omfatter 3.667 kvm fordelt på 38 boliglejligheder, et erhvervslejemål samt p-kælder. Lejlighederne er inspireret af New Yorks pakhuse og byder på et spændende materialemix. Læs mere om projektet HER.

Mg 0432
Vi er flyttet !
20. juli 2017

Vi har vokseværk og vi har fart på. Det har betydet, at Sølvgade var blevet for småt og vi er derfor flyttet til større lokaler, hvor der er plads til at vokse. Vi glæder os til at byde alle omkring os velkommen i vores nye, smukke og inspirerende lokaler. Velkommen til Bredgade 38, 1260 København K !

Flyttet