Om Os

I COPI Group arbejder vi indenfor 3 kerneområder: vi investerer sammen med investorer i relevante projekter, vi håndterer byggeprocessen fra start til slut og vi skaber unikke designs ved hjælp af vores in house arkitekter & designere. På den måde kan vi levere en fuldpakkeløsning til vores samarbejdspartnere. 

Hver ejendom har sin egen unikke fortælling, hvorfor vi i udvælgelsen af materialer, designstil og farveunivers lægger stor vægt på at skabe moderne, funktionelle og unikke boliger med respekt for historien og nutidens krav om høj kvalitet.Hos COPI Group tror vi ikke på, at funktion kan stå alene, men først bliver fuldendt ved et dertilhørende æstetisk udtryk og formsprog. Æstetik er essentielt for vores tankesæt, og vi ønsker at skabe æstetiske oplevelser for vores købere og samarbejdspartnere med afsæt i ejendommenes unikke særpræg og historie.  

Derfor indarbejdes ”Cultured Living” I hvert projekt som et centralt omdrejningspunkt for værdiskabelsen. Vi er med hele vejen. Vi håndterer udviklingsfasen fra start til slut og netop derfor er det vigtigt for os at skabe og vedligeholde gode samarbejder og relationer. Vi stræber efter at udvikle nogle af de mest attraktive ejendomme i København og det kræver de rigtige samarbejder. 

Copi Group 360 Model

360

Seneste Nyheder

Stor Københavnsk ejendomshandel - Vision Ejendomme
13. Januar 2021

Vi er glade for at kunne annoncere overtagelsen af 8 karakteristiske ejendomme i hjertet af København. Handlen omfatter en portefølje af 8 smukke, historiske og delvis fredet ejendomme. Porteføljen består hovedsageligt af erhvervslejemål, samt enkelte boliglejemål alle med charmende detaljer og fantastisk udsigt over nogle af Københavns mest attraktive områder.

Copigroup
Køb af Bernhard Bangs Alle 25-29 og 31-33
16. december 2019

Sammen med Vision Properties har COPI Group erhvervet ejendommene Bernhard Bangs Alle 25-29 & 31-33 på Frederiksberg. Investeringen omfatter to fuldt udlejet erhvervsejendomme på i alt 8.500 kvm., hvoraf den ene er en historisk kendt bygning fra den danske tv-serie Krøniken. Vi glæder os over at kunne tilføje ejendommene til vores portefølje og ser frem til at arbejde med at udvikle ejendommene i samarbejde med Vision Properties.

 

Bba Nyheder
Køb af Canterbury Student Manor
3. december 2019

COPI Group har sammen med vores investor Vision Properties foretaget vores første investering i UK. Investeringen omfatter Canterbury Student Manor, der er 386 nyopførte, veldrevet og fuldt udlejede studieboliger, beliggende i den historiske universitetsby Canterbury, øst for London. De 386 studieboliger er fordelt på 10.300 kvm. og er opført i 2017. 

Nyheder Billede
Køb af Amagerbrogade 56
15. november 2019

COPI Group har sammen med Vision Properties erhvervet ejendommen Amagerbrogade 56, opført i 2008. Ejendommen er beliggende nær Amagerbro Metro centralt på Amager. Ejendommen er en blandet bolig- og erhvervsejendom på 1.510 kvm. og består af 8 lejeboliger samt 4 erhvervslejemål. Boligerne er alle ca. 130 kvm og indrettet delevenligt, med store vestvendte altaner. 

Thumbnail Image001
Køb af Frederiksberg Allé 15
24. September 2019

COPI Group har sammen med Vision Properties erhvervet ejendommen Frederiksberg Alle 15 m.fl., attraktivt beliggende ved Sankt Thomas Plads på Frederiksberg Allé. Ejendommen består af i alt 2.450 kvm., fordelt på tre bygninger, med tilhørende gårdareal. Ejendommen anvendes i dag til erhverv, men på sigt er der mulighed for at kunne konvertere en del af arealerne til bolig. 

Frb Alle
Køb af 4 nye ejendomme
23. august 2019

COPI Group har i samarbejde med Vision Properties erhvervet 4 ejendomme indkøbt i fællesselskabet, VISCOP, beliggende på Banevingen, 2200 KBH N, af Semler Gruppen. Investeringen omfatter ca. 15.800 kvm. bygningsareal på et grundareal på ca. 25.500 kvm. Ejendommene er købt som led i en sale-and-leaseback aftale, med henblik på byudvikling. 

Semler Nyheder
Køb af Hauser Plads 18
23. april 2019

Hauser Plads 18, 1127 København K er købt med muligheden for en konvertering fra nuværende kontorarealer til bolig. Ejendommen er fredet og de nye boliger vil blive renoveret med respekt for de oprindelige detaljer. Ejendommen er købt sammen med vores investor, Vision Properties og er placeret i hjertet af det gamle København. Læs mere om projektet her.

Hauser Web
Køb af Glentevej 61-69
23. april 2019

Vi er stolte af at kunne offentliggøre købet af Glentevej 61-69, 2400 København NV. Investeringen består af to sammenbyggede ejendomme på ca. 16.000 kvm, som i dag benyttes til kontor, som vil blive konverteret til bolig og erhverv. Ejendommene er på nuværende tidspunkt delvist udlejet. Ejendommen er købt sammen med vores investor, Vision Properties. Læs mere om projektet her. 

Glentevej Web
Oplæg hos Byens Netværk
31. oktober 2018

Den 31. oktober var Maria Brunander Vøgg oplægsholder til Byens Netværks konference om fredede ejendomme der blev afholdt på Docken. Maria fortalte om hvordan COPI Group arbejder i praksis med fredede ejendomme og konvertering til boliger med specielt fokus på Holsteins Palæ. Oplægget blev modtaget med stor interesse og ros fra de fremmødte tilhører. 

Byens Netværk
VISION Camp
16. august 2018

VISION Camp – bo selv sammen. Camp Vision ligger centralt på Bispebjerg lige ved siden af stationen. Kollegiet står i moderne industriel stil og består af 262 lyse velindrettede boliger. Kollegiet er beliggende nær flere af Københavns uddannelsesintuitioner og byder på studievenlige faciliteter. Læs mere om kollegiet her.

Visioncamp2
Nyt studieboligprojekt
30. juli 2018

Finsensvej 15 er på nuværende tidspunkt udlejet og er købt grundet fremtidige muligheder for konvertering. Bygningen ændres fra kontor til et levende åbent studiemiljø med boliger, fællesarealer og relevant erhverv. Der vil endvidere skabes et offentligt tilgængeligt parkareal med plæner, træer og opholdsarealer. Læs mere om projektet her. 

Finsensvej
Nye penthouses i Hellerup
30. juli 2018

Den gamle politigård i Gentofte får nyt liv når den omdannes til 6 nye penthouses med plads til hele familien. Ejendommen byder på mange oprindelige detaljer og vil blive renoveret med stor respekt for eksisterende særpræg til funktionelle boliger. Resultatet vil blive seks nye boliger med helt op til 330 kvm. Læs mere om ejendommen her. 

Kildegårdsvej
Baunegårdsvej i Børsen
25. juni 2018

Den 15. juni kunne man læse om Baungårdsvej 73 i Børsen. Her beskrives projektet og dets idylliske omgivelser centralt beliggende i Hellerup, hvor det gamle håndværk kombineres med dansk design og international boutique-stil. Boligerne byder på både historie og moderne funktionaliteter. Hvad er fordelen ved at købe gammelt frem for nyt? Læs meget mere om det i onlineartiklen her.

Web
Mød os på MIPIM
7. januar 2018

Ses vi på MIPIM? Vi deltager i den årlige konference i Cannes, hvor vi ser frem til at møde og udveksle ideer med eksisterende- og nye potentielle samarbejdspartnere. Årets konference foregår fra tirsdag d. 13 til og med fredag den 16. marts. Vi glæder os til nogle spændende dage. Kontakt vores koordinater på gm@copi.dk for yderligere information. 

Mipim Hjemmeside
COPI støtter Hjerterytterne
1. november 2017

Hjerterytterne er Hjerteforeningens cykelhold og blev startet af en lille engagereret gruppe motionscyklister, der nærede et stort ønske om at kombinere motion og netværk med et godgørende formål. Hjerterytterne blev etableret i begyndelsen af 2016 med fokus på værdier som fællesskab, cykeloplevelser og hjertesagen.Læs mere om hjerterytterne HER.

Hjerterytterne Kopi
Byens Netværk på besøg
31. oktober 2017

Byens Netværk besøgte den 31. oktober Holsteins Palæ, hvor aftenens gæster kunne opleve palæet på helt nært hold. Aftenen bød på rundvisning i de historiske lokaler og information omkring det gamle håndværk og renoveringen efter branden i 2016. Det historiske palæ er renoveret med respekt for det eksisterende.Læs mere om ejendommen HER.

Web Bn
EAST21 solgt
11. oktober 2017

Vi er stolte af nu at kunne vise resultatet af vores første nybygprojekt. EAST21 er udviklet og solgt som nøglefærdigt projekt til Thylander Gruppen oktober 2017 og omfatter 3.667 kvm fordelt på 38 boliglejligheder, et erhvervslejemål samt p-kælder. Lejlighederne er inspireret af New Yorks pakhuse og byder på et spændende materialemix. Læs mere om projektet HER.

Mg 0432
Vi er flyttet !
20. juli 2017

Vi har vokseværk og vi har fart på. Det har betydet, at Sølvgade var blevet for småt og vi er derfor flyttet til større lokaler, hvor der er plads til at vokse. Vi glæder os til at byde alle omkring os velkommen i vores nye, smukke og inspirerende lokaler. Velkommen til Bredgade 38, 1260 København K !

Flyttet